Press konferencija u Atini

Baždarević: Idemo na pobjedu, ali ni bod ne bi bio loš

E. Škorić

Grčka i Bosna i Hercegovina igrat će sutra  od 20:45 sati susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Grčka i Bosna i Hercegovina igrat će sutra  od 20:45 sati susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Nakon što je održana press konferencija Grčke, priliku da govore pred novinarima imali su naš selektor Mehmed Baždarević i kapiten Edin Džeko.

"Što se tiče zdravstvenog biltena, sve je u najboljem redu. Kolašinac je trenirao i osjeća se jako dobro. Nadam se da će svi i nakon večerašnjeg treninga biti stoposto spremni. Dobro smo radili, dobra je atmosfera među igračima zadnjih dana. Znamo da je jako važna utakmica, nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat", rekao je Baždarević, dodavši:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Pa mislim da bi bio dobar rezultat da igramo neriješeno, ali ne kalkulišemo. Spremamo se za pobjedu, ali protiv jedne dobre Grčke ni neriješeno ne bi bilo loše".

"Ne bih se vraćao u historiju. Svaka utakmica je posebna. Reprezentacija Grčke stvara jednu novu ekipu. Da ne bih lupao gluposti, mislim da je Grčka jako kvalitetna ekipa, ali i BiH također ima svoje adute. Bit će ovo jako teška utakmica sa puno trčanja. Moramo biti skoncentrisani 90 minuta i svaki igrač mora dati svoj maksimum", ističe Meša na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti