Baždarević u Lyonu razgovarao sa Miličevićem

Dobijamo li novog Zmaja?

Baždarević u Lyonu razgovarao sa Miličevićem

Selektor bh. reprezentacije Mehmed Baždarević u nedavnom intervjuu za SportSport.ba otkrio je da namjerava prošiti bazu igrača, a sve je izvjesnije da će Danijel Miličević biti novo ime u timu. 

Naime, Baždarević je nastavio sa praćenjem potencijalnih reprezentativaca i njegova posljednja stanica bila je Lyon u koji je stigao s jednim ciljem - da se uvjeri u kvalitete Danijela Miličevića. 

Fudbaler Genta, unatoč tome, nije osjećao nikakav pritisak. Na terenu je djelovao lepršavo, razgirano, a svoju dobru partiju krunisao je fantastičnim pogotkom kojim je poslao jasnu poruku.

"Znam da me pratio Baždarević, ali ovo nije prvi put", kazao je Danijel Miličević belgijskim novinarima nakon utakmice. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Miličević slovi za jednog od najboljih veznih nogometaša u Belgiji. Porijeklom je iz Ugljevika, a u prošlosti je nastupao za omladinske selekcije reprezentacije Švicarske. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.