Begović: Bod je dobar, uz malo sreće mogli smo do sva tri

Reprezentativna "jedinica"

Begović: Bod je dobar, uz malo sreće mogli smo do sva tri

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u svom drugom meču kvalifikacija za EURO 2016 remizirala je na gostovanju kod Velsa odigravši 0:0.

U susretu bez golova Zmajevi su bili bolji protivnik većim dijelom utakmica, ali su u finišu i domaći mogli do vodećeg gola. Ipak, Asim Begović je sjajnom intervencijom zaustavio šut Garetha Balea i loptu izbacio u korner.

Čuvar mreže našeg nacionalnog tima tako je održao svoju obećanje sa zvanične press-konferencije i svoju mrežu sačuvao netaknutom.

"Dobar bod za nas večeras, bolje smo igrali i sa malo sreće smo i mogli dobiti sva tri boda. Ali idemo dalje na Belgiju! Navijači su bili super", napisao je golman Stoke Cityja nakon utakmice na svom zvaničnom Twitter profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.