"Biću na spisku za duele sa Bjelorusijom"

Bajramović najavljuje povratak

"Biću na spisku za duele sa Bjelorusijom"

O. Lekić

Posljednju utakmicu u dresu Eintrachta odigrao je početkom decembra 2009. godine (Mainz), a nedavno je po treći put operisao lijevu nogu.

Naravno, riječ je o Zlatanu Bajramoviću, fudbaleru koji je u dresu našeg nacionalnog tima uvijek pružao svoj maksimu, no u isto vrijeme riječ je i o fudbaleru koji nije miljenik sreće.

Zbog povrede Bajramović je van terena već više od godinu dana, no uvjeren je da će se vratiti, te da će ponovo obuči najdraži dres, onaj reprezentativni.

"Nisam rekao zbogom fudbalu. Posebno sada kada sam uspješno obavio i treću operaciju lijeve noge u 2010. godini. Za posljednju operaciju rekao bih da je i najbolja. Morat ću još malo pričekati da skinem gips, no kada su doktori optimisti, onda moram biti i ja", rekao je Bajramović u razgovoru za Avazov Sport.

Fudbaler Eintrachta uvjeren je da će se uspješno vratiti na teren, te da će ponovo zaigrati za naš nbacionalni tim.

"Ako ne budem spreman za Rumuniju i Albaniju, budite uvjereni da ću se naći na spisku reprezentativaca za mečeve sa Bjelorusijom. To mi je prvi veliki cilj u nastavku karijere. Bit ćemo tu da zajedno proslavimo pobjede i plasman na Evropsko prvenstvo", dodao je Bajramovič.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.