Bivši fudbaler Maribora pojačava Sarajevo?

Rahmanović blizu Koševa

Bivši fudbaler Maribora pojačava Sarajevo?

Fudbalski klub Sarajevo polako, ali sigurno slaže tim s kojim će ući u novu sezonu.

Na Koševo je već stiglo jedno pojačanje (Mićo Kuzmanović), a uskoro bi svlačionica bordo tima mogla postati brojnija i za još jednog fudbalera.

Kako SportSport.ba nezvanično saznaje, blizu potpisa za Sarajevo nalazi se Amar Rahmanović, 23-godišnji fudbaler sredine terena koji od 2015. nastupa u Sloveniji.

Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, nezvanično saznajemo, već pregovara sa Sarajevom i, ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno, u narednim danima će potpisati ugovor sa ovim klubom. Dogovor je blizu, a uskoro bi mogla stići i službena potvrda transfera.

Amar Rahmanović je u prošloj sezoni nastupao za Celje, a u dresu ovog kluba je odigrao 17 utakmica i postigao je pet pogodaka. Prije Celja, Rahmanović je bio član Maribora, ali je u ekipi prvaka Slovenije proveo samo jednu polusezonu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prošlosti je Rahmanović već nastupao u Premijer ligi BiH i to za Olimpik, a igrao je i za Novi Pazar, Istru i mlade selekcije Slobode.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi