Borac protiv Grbalja traži prvi trijumf na pripremama

U sklopu priprema na Zlatiboru

Borac protiv Grbalja traži prvi trijumf na pripremama

D. Vejo

Fudbaleri Borca uveliko odrađuju pripreme na Zlatiboru kako bi se što bolje spremili za novu sezonu u Prvog ligi Republike Srpske.

Zoran Dragišić i njegovi izabranici ne igraju baš sjajno od kada su počele pripreme. Naime, do sada su vezali čak tri poraza protiv srbijanskih klubova.

Prvi meč odigrali su protiv ekipe Metalca iz Gornjeg Milanovca gdje su poraženi minimalnim rezultatom (1:0). Nakon toga, svoja koplja su ukrstili sa ekipom Mladosti iz Lučana, gdje su uprkos dobroj igri poraženi (2:1). Do su u trećem susretu snage odmjerili protiv Spartaka, gdje su izgubili 2:0.

Grbalj je današnji protivnik timu iz Banja Luke. Meč se igra od 17 sati, te će to svakako biti sjajna prilika da crveno-plavi stignu do prve pobjede.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi