Dino Đurbuzović izvršio prozivku igrača

Željezničar krenuo u odbranu titule

Dino Đurbuzović izvršio prozivku igrača

Trener FK Željezničar Dino Đurbuzović obavio je danas na Grbavici prozivku igrača čime su zvanično počele pripreme za jesenji dio sezone i odbranu titule prvaka u Premijer ligi BiH. 

Kao što se i očekivalo na pripremama se pojavio i golman Marijan Antolović, koji se na Grbavicu vraća iz varšavske Legije s kojom mu je istekao ugovor, a na današnjoj prozivci je bio i mladi Anel Alibašić iz Kalesije koji je bio i na ljetnim pripremama Željezničara. 

Klub su u zimskom prijelaznom roku napustili golman Adnan Hadžić i Asim Škaljić, a na današnjoj prozivci nije bilo ni napadača Armina Hodžića koji je trenutno u Liverpoolovom kampu s kojim ovaj mladi napadač ima ugovor. 

Plavi će na Grbavici ostati do 24. januara kada odlaze u stalnu bazu u Međugorje, a onda slijedi Rovinj. Iz Rovinja se Plavi ponovo vraćaju u Međugorje gdje će odigrati i generalnu probu za početak proljetnog dijela sezone koji Željo počinje u Bijeljini protiv Radnika. 

Za sada su dogoverene dvije prijateljske utakmice protiv Čelika i Širokog Brijega, dok će se ostale utakmice dogovarati na pripremama u Rovinju. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.