Divčić: Rani pogodak nas je poremetio

Golman Famosa nakon poraza u Bogutovom selu

Divčić: Rani pogodak nas je poremetio

D. Vejo

Fudbaleri Famosa su u okviru 21. kola Druge lige Republike Srpske, Istok minimalnim rezultatom poraženi na gostovanju u Bogutovom selu kod ekipe Mladosti sa 1:0 (1:0).

Iznenađujući poraz doživjeli su igrači Famosa u jučerašnjoj utakmici. Rani gol domaćina poremetio je planove gostiju iz Istoče Ilidže koji su do kraja meča pokušavali da stignu do izjednačenja ali nije išlo.

"Loše smo ušli u utakmicu i rano primili gol koji nas je poremetio. U nastavku smo igrali mnogo bolje i stvorili smo nekoliko odličnih šansi koje  nismo uspjeli da realizujemo. Na greškama se uči, šta je tu je idemo dalje. Nadam se da ćemo već od narednog kola nastaviti sa pobjedama i da ćemo se vratiti na pravi put", rekao je za SportSport.ba golman Famosa Nebojša Divčić.

Naredno kolo Famos igra na svom terenu protiv Napredka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti