Edin Džeko posjetio trening FK Željezničar

Nenadani gost na Grbavici

Edin Džeko posjetio trening FK Željezničar

Posljednji trening FK Željezničar pred put na gostovanje u Skoplju, gdje će Plavi odigrati svoju prvu utakmicu u okviru 2. pretkola Europa lige protiv makedonskog Metalurga, imao je nenajavljenog posjetioca.

Prije samo početka treninga na glavnom terenu stadiona Grbavica pojavio se nekadašnji fudbaler tima iz zvorničke 27 i fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko.

Napadač Manchester Cityja nije zaboravio mjesto na kojem je napravio svoje prve fudbalske korake, a od sadašnji prvotimaca Džeko je zaradio veliki aplauz. Edin se na Grbavici pojavio u društvu Amira Spahića, još jednog fudbalera koji je tokom svoje karijere nosio plavi dres.

Najbolji strijelac svih vremena fudbalske reprezentacije BiH zaželio je puno sreće fudbalerima kluba u kojem je ponikao pred put u Makedoniju, gdje će izabranici Admira Adžema nastojati da ostvare što bolji rezultat pred revanš susret koji se igra 22. juna na Olimpijskom stadionu Koševo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.