Katastrofa Drine protiv Mačve

Jesenji prvak RS uvjerljivo poražen

Katastrofa Drine protiv Mačve

D. Banović

U prvoj provjeri fudbaleri Drine iz Zvornika se nisu proveli dobro. Jesenji prvak RS doživio je u Šapcu uvjerljiv poraz od Mačve sa 4:0.Ovako loš rezultat nije  zabrinuo trenera Dragana Mičića.

"Ovo je prva utakmica poslije priprema i noge igrača su još uvijek teške, tako da je umor učinio svoje, pa nismo pružili dobru partiju. U slijedećim utakmicama će biti mnogo bolje", kazao je Mičić.

Iduću test utakmicu Drina će igrati u nedelju protiv Jedinstva iz Ležnice, a za 12. februar zakazana je provjera protiv Gradine iz Srebrenika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.