Trening u Atini

Kolašinac trenirao, Bajević došao da podrži Zmajeve

Edmir Škorić

Bh. reprezrentacija večeras je na Olimpijskom stadionu u Atini odradila još jedan trening pred važan kvalifikacijski meč s Grčkom.

Zmajevi su na Olimpijskom stadionu u Atini odradili trening, a dobra vijest je da se priključio i Sead Kolašinac. Selektor Mehmed Baždarević, dakle, može da računa na sve igrače, s tim da će se zdravstveno stanje defanzivca Schalkea dodatno ustanoviti.

"Zasad je Sead super, ali vidjet ćemo hoće li u potpunosti biti spreman za nedjelju", rekao je Baždarević.

Očekivano, u dobrom duhu je odrađen večerašnji trening, a sutra će se na Karaiskaki stadionu biti odrađen i posljednji pred nedjeljni meč.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Dušan Bajević, legenda bh. fudbala, došao je večeras na stadion da da podršku igračima i selektoru, a svi zajedno svjesni su da je ovo jedna od najvažnijih utakmica kvalifikacija.

S druge strane, Grci optimisti, uvjereni da će oni slaviti, a ko će biti pobjednik, ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi