Milan Đurić na Baždarevićevom spisku za duel sa Izraelom

Napadač Cesene dobio poziv

Milan Đurić na Baždarevićevom spisku za duel sa Izraelom

Adnan Beganović

Napadač Cesene, Milan Đurić, dobio je poziv od selektora našeg nacionalnog tima Mehmeda Baždarevića za susret sa Izraelom, koji je na rasporedu 12. juna.

Selektor našeg nacionalnog tima, Mehmed Baždarević, u narednim danima će objaviti imena fudbalera na koje računa za možda i odlučujući susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Baždarević je već uputio pozive većini fudbalera, a isti je stigao i na adresu napadača Cesene, Milana Đurića, koji je nakon prijateljskog susreta sa Austrijom za svoj klub odigrao 278 minuta od mogućih 810 i nije postigao niti jedan pogodak.

Podsjetimo, Đurić je do sada za Cesenu odigrao 27 utakmica u Seriji A i pritom je postigao dva pogotka, prvi u porazu od Chieva (2:1) 9. novembra prošle godine, a drugi 15. februara u remiju sa Hubentusom (2:2).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.