Musemić: Na vrhu nam je mjesto
Foto: EPA

Trener FK Sarajevo

Musemić: Na vrhu nam je mjesto

Midhat Šljivak

Trener FK Sarajevo Husref Musemić zadovoljan je nakon velike pobjede njegovog tima u Mostaru protiv Zrinjskog.

Sarajevo je slavilo sa 3:1 protiv aktuelnog prvaka uz zaista odlično postavljenu igru od strane Musemića.

"Odigrali smo taktički dobru utakmicu. Malo smo se nesvjesno povukli u nastavku, što je Zrinjski iskoristio. Međutim, igrači su ipoštvovali sve maksimalno i zasluženo smo pobijedili. Pobjedu poklanjam navijačima jer ih u posljednje vrijeme nismo mogli često obradovati", istakao je Musemić.

Želja trenera Bordo tima je plasman na vrh tabele.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tu smo blizu. Mi zaslužujemo biti na vrhu i nadam se da ćemo nakon nešto lakšeg rasporeda koji nam slijedi doći na vrh, gdje nam je i mjesto", poručio je trener ekipe sa Koševa.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti