Osmanović: Kući se želimo vratiti sa tri boda

U Olimpiku optimisti

Osmanović: Kući se želimo vratiti sa tri boda

S. Mlaćo

Nakon Faruka Kulovića, šefa stručnog štaba FK Olimpik, medijima se u hotelu Grand obratili i prvotimci tima sa Otoke, kapiten Mahir Karić i mladi Adnan Osmanović.

"Napravili smo dobru ekipu, te je sve krenulo boljim putem. Pripremili smo odradili na maksimalnom nivou, dobro se spremili, a ekipa je maksimalno fokusirana i vlada sklad i harmonija među nama. Adekvatno smo se pojačali i smatram da idemo potpuno spremni u Bijeljinu, te da imamo pravo da očekujem pozitivan rezultat", kazao je kapiten Karić. 

"Što se tiče ekipe, imali smo iza sebe dobre pripreme, odradili svi kako je šef i stručni štab zamislio, a došli su novi momci, te smo se pojačali kako treba. Nadam se da ćemo sutra ostvariti svoj cilj i vratiti se kući sa tri boda", istakao je mladi Osmanović. 

Sutrašnji meč između Radnika i Olimpika igra se sa početkom u 14:00 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi