Ovako bi trebala izgledati Grbavica
FOTO: fkzeljeznicar.ba

Samo pusti san ili...

Ovako bi trebala izgledati Grbavica

Adnan Beganović

Danas je u Međunarodnom centru za djecu i omladinu Novo Sarajevo predstavljen projekat "Idejog rješenja rekonstrukcije i dogradnje stadiona Grbavica".

Po danas predstavljen projektu zamišljeno je da stadion Grbavica prima nešto više od 21.000 gledalaca, a načelnik Općine Novo Sarajevo, Nedžad Koldžo, između ostalog je istakao kako za realizaciju ovog projekta treba nešto više od 30 miliona eura.

Prema Koldžinim riječima projekat rekonstrukcije i dogradnje Grbavice finasirao bi se kreditiranjem, a u realizaciju istog morali bi se uključiti svi nivoi vlasti, kao i Fudbalski savez Bosne i Hercegovine.

Stadion bi se trebao graditi u fazama, a prva faza bi bila gradnja tribina i terena, a nakon toga bi se radilo na izgradnji pratećih sadržaja.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.