Plavi u Zenici bez Eldara Hasanovića?

Posljednji trening pred Čelik

Plavi u Zenici bez Eldara Hasanovića?

Fudbaleri Željezničar odradili su svoj posljednji trening u ovoj sezoni BH Telecom Premijer lige. 

Plavi su u sklopu pripreme za utakmicu 30. kola i gostovanja kod Čelika u Zenici trenirali na pomoćnom terenu stadiona Grbavica.

Odvojeno od ostalih trenirao je Eldar Hasanović, i gotovo je izvjesno da iskusni vezni fudbaler Plavih neće biti u rosteru Milomira Odovića za duel sa Zeničanima.

Svi ostali igrači, izuzev Mladena Zeljkovića, biti će na raspolaganju šefu stručnog štaba kluba s Grbavice.

Trening svog kluba pratio je i povrijeđeni napadač Želje, Nedo Turković. Fudbaler Plavih koji se teško povrijedio u prijateljskoj utakmici dva sastava kluba iz Zvorničke 27 će u ponedjeljak put Rijeke gdje će operisati prednje križne ligamente desnog koljena koji su mu stradali.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti