Ponavlja se utakmica Branitelja i Slobode

Takmičarska komisija NS F BiH

Ponavlja se utakmica Branitelja i Slobode

Utakmica 22. kola Prve lige F BiH između Branitelja i Slobode prema odluci Takmičarske komisije NS F BiH igrat će se ponovo. Istini za volju na oficijelnoj stranici NS F BiH postavljena je informacija kako će novu utakmicu odigrati Branitelj i Radnički, i to 15. maja od 17 sati na stadionu Branitelja. No, nema sumnje kako je riječ o prekinutoj utakmici Branitelja i Slobode.

Informaciju više pokušali smo saznati u NS F BiH, ali se niko niti na jedan telefonski broj nije javljao iako smo ih pokušali kontaktirati oko 15.30 sati. Dakle, u radno vrijeme. U Slobodi su za odluku Takmičarske komisije saznali od nas.

 

“Živimo u zabludi da je u ovoj državi sve u redu, ali očito nije. Šta da vam kažem. Nemam komentara. Sazvat ćemo press - konferenciju i iznijeti svoj stav”, kazao nam je predsjednik UO Azmir Husić.

 

Zatečen je i predsjednik Skupštine Mirsad Muharemagić, koji se pita da li se na ovakav način vodi takmičenje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

 

Inače, utakmica je prekinuta jer su nepoznati navijači nasrnuli na simpatizere i igrače Slobode, a napadnuta su i službena lica. Na sjednici Takmičarske komisije suspendovan je i stadion Jošik nakon jučerašnjih nemilih scena na utakmici Radničkog i Viteza.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti