Član predsjedništva Zrinjskog o duelu sa Sarajevom

Puljić: Respektujemo Sarajevo, ali naš cilj je finale

Žrijeb parova polufinala Kupa Bosne i Hercegovine održan je danas u prostorijama N/FS BiH. Mostarski Zrinjski u polufinalu će igrati protiv FK Sarajevo. 

Mile Puljić, član predsjedništva HŠK Zrinjski izjavio je nakon žrijeba kako je cilj njegove ekipe izboriti plasman u finale Kupa Bosne i Hercegovine. 

"Zrinjski je danas izvukao FK Sarajevo koji mi izuzetno respektujemo i cijenimo. Suvišno je o tome govoriti, ali mi imamo svoje ciljeve, a to je proći u finale. Najbitnije u svemu ovome jeste da završnica ovoga svega bude u sportskom i fer ozračju," rekao je Puljić. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti