Radnik dovodi Vasića iz Mladosti

Prvi dio priprema u Bijeljini

Radnik dovodi Vasića iz Mladosti

Fudbaleri Radnika počeli su pripreme za nastavak sezone, a treneru Slavku Petroviću javili su se Dejan Maksimović, Marko Lukić, Taulant Kadrija i Branko Bajić. 

Na prozivku je iz komšijskog tabora Mladosti došao i Aleksandar Vasić.

"Uz saglasnost Uprave došao sam na probu. Možda i ostanem u Radniku na poljeće", rekao je Vasić.

Ovaj vezist ima još tri godine ugovor sa Mladosti i iz Velike Obarske su jasno poručili da ga bez obeštećenje neće pustiti u Radnik.

Trener Petrović je izjavio da će ekipa prvu fazu priprema obaviti u Bijeljini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U našem gradu imamo sve uslove koji su nam potrebni za ovu uvodnu  fazu rada, a već početkom februara selimo se u Crnu Goru. Tamo ćemo ostati dvije nedjelje i odigrat ćemo pet jakih test utakmica kroz koje ćemo uigravati tim", kaže trener Slavko Petrović.

Do polaska u Crnu Goru uprava kluba će kompletirati igrački kadar, a to znači da će u naredne dvije nedjelje biti novih pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti