Sadiković novi trener TOŠK-a iz Tešnja

Naslijedio Igora Remetića

Sadiković novi trener TOŠK-a iz Tešnja

Denis Sadiković postigao je dogovor sa rukovodstvom federalnog prvoligaša TOŠK-a.

Tešanjski klub je nakon razlaza sa Remetićem vodio pregovore s nekoliko trenerskih imenima, a izbor je na kraju pao na Denisa Sadikovića (50), koji je posljednji angažman imao u Bratstvu iz Gračanice.

"Dogovorili smo sve. Ugovor će biti potpisan do kraja sezone, a već sutra ću sa momcima odraditi prvi trening", kratko je rekao Sadiković za SportSport.ba. 

Pred Sadikovićem će biti težak zadatak u narednom periodu. TOŠK se nakon šest odigranih kola nalazi na pretposljednjem mjestu tabele Prve lige FBiH, pa će u što kraćem roku morati da probudi tim i usmjeri prema željenom cilju - opstanku. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sadiković je u našoj zemlji pored Bratstva vodio još Slobodu, Krajišnik, Gradinu, Olimpik, Radnički Lukavac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi