Sarajevo u odličnoj atmosferi dočekuje duel s Vitezom

Lider na tabeli PL BiH

Sarajevo u odličnoj atmosferi dočekuje duel s Vitezom

Aktuelni lider BH Telecom Premijer lige, ekipa FK Sarajevo, najbliža je osvajanju šampionske titule. 

Dva kola prije kraja izabranici Dženana Uščuplića imaju bod prednosti u odnosu na gradskog rivala, a prva od dvije stranice ka tituli najbolje ekipe u našoj domovini za fudbalere Bordo tima je Vitez.

Fudbaleri Sarajeva u poslijepodnevnim satima četvrtka odradili su svoj pretposljednji trening pred gostovanje na Gradskom stadionu u Vitezu gdje će imati sasvim sigurno brojnu podršku svojih navijača.

Atmosfera u ekipi s Koševa je jako dobra, a igrači s nestrpljenjem očekuju prvi sudijski zvižduk utakmice koja se igra u subotu od 17 sati, baš kao i svi ostali susreti 29. kola BH Telecom Premijer lige.

Nakon reprezentativnih obaveza Samir Radovac i Marko Mihojević, juniorski reprezentativci naše domovine, priključili su se ekipi i trenirali su punim intenzitetom. Za razliku od njih najiskusniji igrač tima, Džemal Berberović, je treniraolaganijim tempom, te bi po svemu sudeći mogao biti u kombinacijama za susret u Vitezu.

Na kraju vrijedi kazati da su današnjem treningu koji je održan na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović - Hase” svi igrači osim povrijeđenih Harisa Duljevića i Darija Purića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.