Službeno: Bez Pjanića u reprezentaciji BiH
Foto: EPA

NSBiH potvrdio

Službeno: Bez Pjanića u reprezentaciji BiH

M. Šljivak

Veznjak Juventusa Miralem Pjanić neće igrati za reprezentaciju BiH u duelima kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Estonije i Belgije.

NSBiH potvrdio je večeras kako Pjanić neće biti spreman za najvažnije duele kvalifikacija za Mundijal i to zbog puknuća mišića nadokoljenice.

Ljekarski tim reprezentacije razgovarao je s ljekarima Juventusa koji su saopštili kako će Pjanić s terena odsusustvovati tri do četiri sedmice.

"Pregledali smo snimak, razgovarali sa Miralemom i doktorom Juventusa Fabiom, te je konstatovano da se radi o djelimičnom puknuću nadkoljenog mišića u dužini od 2 cm, što će zahtijevati oporavak od tri do četiri sedmice", rekao je doktor Reuf Karabeg.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Izuzetno mi je žao što sam se povrijedio baš sada, kad nam predstoji važna utakmica sa Belgijom. Svim srcem ću biti uz ekipu i nadam se da ova situacija može biti dodatni motiv za pobjedu” rekao je Miralem Pjanić iz Torina.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi