Sušić: Ne treba se bojati za budućnost našeg fudbala

Selektori nakon meča u Gradačcu

Sušić: Ne treba se bojati za budućnost našeg fudbala

Midhat Šljivak

Safet Sušić, selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, zadovoljan je prikazanom igrom svojih izabranika u susretu protiv mlade reprezentacije.

Selektor je istakao kako je zadovoljan otporom mladih fudbalera, te je istakao kako se ne treba bojati za budućnost bh. fudbala.

"Pružili su veoma dobar otpor, naročito u prvom poluvremenu.  Ima igrača koji su veoma dobri i interesantni. Nije čudo što sam Stanića stavio na prošireni spisak reprezentativaca. Odigrali su jako dobro i ne treba se bojati za budućnost našeg fudbala", rekao je selektor Safet Sušić nakon utakmice u Gradačcu.

Zadovoljan je i selektor mlade selekcije Vlado Jagodić

"Mislim da je utakmica ispunila smisao. Možemo samo poželjeti našem najboljem timu dobar rezultat u Brazilu. Oni to mogu, jer imaju veliki kvalitet. Ovdje ima mladih i perspektivnih igrača za budućnost", istakao je Jagodić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.