Varešanović: Zasluženo smo slavili

Olimpic bolji od Borca

Varešanović: Zasluženo smo slavili

Adnan Beganović

Olimpic je u 20. kolu Premijer lige u Banjoj Luci nadigrao domaći Borac, a nakon susreta trener Vukova s Otoke, Mirza Varešanović, bio je i više nego zadovoljan.

"Došli smo u Banja Luku pokušati pobijediti i u tome smo uspjeli. Imali smo protiv sebe čvrstu ekipu Borca, no na kraju smo zasluženo slavili", nakon susreta je istakao trener Olimpica, Mirza Varešanović, dok je trener Borca Vlado Jagodić izjavio:

"Olimpic je mnogo iskusnija ekipa od nas zbog toga nemam šta zamjeriti svojim igračima. Jedna nesmotrenost nas je koštala, u ovakvim utakmicama to često zna biti odlučujuće. Nismo navikli gubiti i moramo se okrenuti narednom susretu u Širokom Brijegu gdje ćemo pokušati popraviti utisak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti