Vila: Gradina nema šta tražiti u Bihaću

Ofanzivac Jedinstva

Vila: Gradina nema šta tražiti u Bihaću

Jedinstvo iz Bihaća u susretu petog kola Prve lige FBiH na stadionu Pod borićima će ugostiti posljednjeplasiranu momčad Gradine.

Nakon poraza u prošlom kolu od Podgrmeča, Bišćani su u ovom susretu pod imperativom i svaki drugi rezultat osim pobjede bio bi veliki neuspjeh.

„Gradina jeste u teškoj situaciji, ali oni u Bihaću nemaju šta tražiti. Mi ćemo dati sve od sebe da opravdamo ulogu favorita i ostvarimo pobjedu koja će nas približiti vrhu tabele“, istakao je ofanzivac Jedinstva Belmin Vila, a potom dodao:

„Bez obzira što je Gradina na dnu tabele, mi ih ne smijemo podcijeniti. Na terenu moramo ostaviti posljednji atom snage, a nadam se da ćemo imati i podršku s tribina koja će nam biti od ogromne važnosti“, dodao je Vila.

Podsjetimo, Vila je bivši juniorski reprezentativac, koji je prije dolaska u Jedinstvo nosio dresove Zvijezde, Mladosti iz Podgorice, Hajduka (U19) i Željezničara (U19).

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.