Višnjevac: Kvalitetniji smo od Branitelja

Kup Bosne i Hercegovine

Višnjevac: Kvalitetniji smo od Branitelja

D. Banović

Poslije nespretnog i nesretnog poraza u Zvorniku od Drine, pred fudbalerima Leotara je novo iskušenje, ovaj put u okviru Kupa BiH.

U prvoj utakmici osmine finala na Police danas dolazi tim Branitelja iz Mostara.

"Želimo trijumf protiv Branitelja i tako vratiti neophodno samopouzdanje uoči narednih utakmica u Premijer ligi, ali i steći pristojnu prednost uoči revanša koji se igra u Mostaru", rekao je trener Leotara Vukašin Višnjevac i dodao:

"Siguran sam da smo kvalitetniji od našeg rivala i da ćemo to na terenu opravdati i upisati pobjedu. Što se tiče sastava, vjerovtno će se u tim vratiti Zdravko Šaraba, koji zbog tri žuta kartona nije igrao u Zvorniku. Ostali igrači su svi na raspolaganju".


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.