Vukotić: Rado bih nosio dres reprezentacije BiH

Kapiten Krupe za SportSport.ba

Vukotić: Rado bih nosio dres reprezentacije BiH

D. Vejo

Kapiten i štoper Krupe Aleksandar Vukotić iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu banjalučkog sastava, kada je u pitanju debitantski nastup njegovog tima i njega u Premijer ligi BiH.

Da je tako, govori i činjenica o mnogobrojnim ponudama koje su stigle na njegovu adresu nakon završetka jesenjeg dijela prvenstva. Ipak, jednu ne bi mogao da odbije. Kako kaže, ukoliko dobije poziv reprezentacije Bosne i Hercegovine, rado će se odazvati.

"Naravno. Ukoliko dobijem poziv rado bih se odazvao. Bila bi to čast za mene. Ja ću se i dalje truditi da pružam dobre partije, pa šta bude", ističe za SportSport.ba kapiten Krupe, Aleksandar Vukotić.

Odmor kratko traje, a do početka prozivke Banjalučani broje sitno.

"Pa jeste, već 11. januara imamo okupljanje. Biti ćemo u Krupi, a zatim idemo na Ohrid gdje ćemo odraditi drugi dio priprema", dodaje Vukotić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi