Hrnčić: Idemo u Sarajevo pokušati proći na završnicu kupa
Foto: Unastoria

Košarkaš Slobode za SportSport.ba

Hrnčić: Idemo u Sarajevo pokušati proći na završnicu kupa

E. Dindić

Danas je na rasporedu novi duel košarkaški ekipa Bosne i Slobode, ovaj put za nastup na završnici kupa Bosne i Hercegovine.

Ekipa koje uvijek igraju za koš više, za publiku i svi ljubitelji košarke koje pohode Skenderiju sigurno imaće šta da vide. U ovoj sezoni ova dva tima sastali su se dva puta, i jedna i druga ekipa odnjele su pobjedu na domaćem parketu.  

Jedan od najiskusnijih u redovima Slobode Mirza Hrnčić za portal SportSport.ba najavio je današnji susret u Sarajevu. 

"Nema tu puno nepoznanica između ove dvije ekipe. Oni dobro znaju nas i naše slabosti, a mi takođe znamo njih i njihove slabosti. Presudiće raspoložen jedan košarkaš, trenutak inspiracije koji će biti dovoljan za pobjedu. Mi idemo u Sarajevo da odigramo jednu jako dobru utakmicu, da ispunimo trenerove zadatke, i pokušamo proći u završnicu kupa Bosne i Hercegovine" zaključio je Hrnčić.

Utakmica između KK Bosne i OKK Slobode  na rasporedu je danas od 18:30 h u dvorani Skenderija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi