Široki tijesno poražen od Urala
Detalj sa treninga momčadi Širokog

U drugoj utakmici u Poreču

Široki tijesno poražen od Urala

Tri utakmice u tri dana odigrala je momčad Širokog ovaj tjedan. Prvu je igrala u Šibeniku protiv Jolly-a, drugu i treću u Poreču protiv Eniseya i Urala.

Posljednji susret na mini pripremama u Poreču Širokobriježani su odigrali danas protiv Urala gdje su tijesno poraženi rezultatom 82:83.

Prva dionica je bila jako učinkovita, završilo je izjednačeno 27:27. Ekipa Urala je uspjela dobiti drugi dio i na poluvrijeme otići sa prednošću od dva koša (42:40). No, u nastavku se momčad Širokog budi i preokreće rezultat u svoju korist pa u posljednju četvrtinu ulazi sa vodstvom 61:58. Susret je do posljednje sekunde bio neizvjestan i izjednačen ali na kraju je ekipa Urala pogodila posljednji napad i ostvarila pobjedu 83:82.

Široki se nakon ove utakmice vraća nazad kući gdje ih očekuje Memorijalni košarkaški turnir „Široki 2013“ koji se igra 14. i 15. rujna.

HKK Široki - Ural 82-83
(27-27, 15-13, 16-21, 24-22 )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti