Goran Sladojević, trener Mladosti

Sladojević: Pobjeda u Tuzli za izlazak iz krize

Mladost je lani u dva navrata poražena od Slobode, ali su se u ovoj sezoni u potpunosti revanširali Tuzlacima. U nedjelju su, poslije pobjede u Mrkonjić Gradu, slavili i u Tuzli.

"Ova nam je pobjeda veoma značajna i smatram kako izlazimo iz krize. Pobjeda nam je značajna za opstanaka, ali i možda borbu za Ligu za prvaka. Kontrolisali smo utakmicu, igrali dobro u odbrani, a pobjedu su nam donijeli pogođeni šutevi“, kaže Goran Sladojević, trener Mladosti. 

Tim su u međuvremenu napustili Aleksandar Kalanj i Obrad Tomić...

"Kalanj je već duže povrijeđen i on se neće vraćati iz Beograda. Tomić je tražio ispisnicu i dobio je. On je novi član Kaknja i želim mu mnogo sreće. Što se tiče pojačanja to mogu biti samo mlađi igrači, jer trenutno ovaj tim dosta dobro funkcioniše“, kaže Goran Sladojević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.