Stevanović: Borčeva mladost i poletnost bili su presudni

Igrač KK Rudara nakon poraza u Banjaluci

Stevanović: Borčeva mladost i poletnost bili su presudni

D. Vejo

Košarkaš Rudara iz Ugljevika, Igor Stevanović važi za jednog od najboljih šutera u Prvo ligi Republike Srpske.

Tu činjenicu potvrdio je i večeras uprkos porazu njegove ekipe od Borca u Banjaluci, a gdje je pomenuti igrač ubacio velikih 30 poena, što je impresivna brojka.

Prve utiske nakon meča, kazao je upravo Stevanović. 

"Prije svega čestitke Borcu. To je ekipa koja je mlada i fizički spremnija od nas. Upravo ta njihova mladost i poletnost, je presudila u ovom susretu. Utakmica je bila sa dosta oscilacija, mi smo imali na kraju regularnog dijela meča, dva šuta za pobjedu, nismo to uspjeli realizovati s toga je Borac zasluženo slavio", zaključio je košarkaš Rudara, Igor Stevanović.

Podsjetimo, Stevanović je prije tri kola u pobjedi Rudara nad Teslićem ubacio čak 46 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi