Hoće li njena ljepota biti fatalna po vezu Ane i Schweinija?

Fatalna Toni Garrn

Hoće li njena ljepota biti fatalna po vezu Ane i Schweinija?

U srbijanskim ali i u njemačkim medijima pojavila se informacija da je najpoznatija sportska romansa, srbijansketeniserke Ane Ivanović i njemačkog fudbaler Bastiana Schweinsteigera, dospjela u veliku krizu.

Za sve je navodno kriva slika fudbalera Bayerna na kojoj se nalazi u društvu nekadašnje djevojke Leonarda Di Caprija, Toni Garrn.

Da stvar bude gora ovu fotografiju je na društvenim mrežama podijelila upravo atraktivna ljepotica, a mnogi prognoziraju da ova slika ujedno znači i kraj ljubavi između Ane i Schweinija. Hoće li to tako zaista i biti ostaje nam da vidimo…

Za kraj sami prosudite je li ljepota Toni Garrn dovoljna da posvađa najpoznatiji sportski par.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.