Thomas Muller obučen kao konobarica posluživao saigrače

U filmu "Die Mannschaft"

Thomas Muller obučen kao konobarica posluživao saigrače

Fudbaleri Njemačke ovoga ljeta su se okitili zlatnom na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Bilo je to četvrto zlato za Elf, iako su se tek rijetki njemu nadali. Ipak, izabranici Joachima Low sasvim zasluženo su dodali četvrtu zvjezdicu na njemački dres.

Nekoliko mjeseci nakon Mundijala FIFA će zajedno sa DFB-om lansirati film koji nosi naziv "Die Mannschaft" (Ekipa), a u njemu će biti prikazano najzanimljiviji detalji iz kampa u kojem su bili smješteni njemački reprezentativci, a koji je posebno izrađen za njihove potrebe.

U javnost je već pušten trailer filma, a kada vidite Thomasa Mullera odjevenog u bavarsku haljinu kako glumi konobaricu sa Oktoberfesta ili visokog Pera Mertesackera kako pleše, jasno je da će sam film biti sjajan.

Za sada pogledajte trailer:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti