Bijeljinac na korak od Espanyola

Transfer na pomolu

Bijeljinac na korak od Espanyola

D. Vejo

Nakon nekoliko mjeseci pauze, ponovo se pokrenula priča oko odlaska fudbalera Mihaila Ristića iz Crvene zvezde u španski Espanyol.

Igrač rođen u Bosni i Hercegovini privukao je pažnju Španaca, koji ne kriju činjenicu da uveliko pregovaraju sa Ristićevim agentom.

Ističu da bi bili zadovoljni postignutim dogovor, jer je upravo Zvezdin univerzalac ono što treba njihovom timu.

"Kontaktirali smo Ristićevog menadžera prije nekoliko mjeseci. On je veoma zanimljiv igrač, koji može pokriti dosta pozicija u timu. To je mogućnost koja nam se dopada", izjavio je sportski direktor Espanyola, Jordi Lardin.

Tokom minule sezone, u 33 odigrana meča za vicešampiona Srbije, Ristić je četiri puta zatresao mrežu protivnika, dok je mjesec dana odsustvovao sa travnate podloge uslijed povrede desne noge.

Ristić se trenutno nalazi na Evropskom prvenstvu u Poljskoj sa U21 selekcijom Srbije.

Podsjetimo, u razgovoru za SportSport.ba Ristić je kazao da ne bi imao ništa protiv da ovog ljeta promijeni sredinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi