Casillas bravurozno odgovorio Mourinhu

Španski golman nije za staro željezo

Casillas bravurozno odgovorio Mourinhu

Iker Casillas je u prijateljskoj utakmici između Porta i Valencije pokazao da nije za staro željezo. Osim što je ponio epitet najboljeg igrača susreta, španski veteran je još jednom pokazao svoje iznimne golmanske vještine.

Zasluge što je Porto regularnih 90 minuta protiv Valencije uspio zaključiti rezultatom 0:0 pripadaju upravo Casillasu, a doskorašnji član Reala u lutriji raspucavanja penala ponovo je bio prvo ime. 

Casillas je na sjajan način uspio pročitati udarac Joaa Cancela i tako donijeti pobjedu svojoj momčadi (5:4), a da to nije bio nimalo lagan udarac možete pogledati i u priloženom videu.

Vrijedi istaći da je Casillas svoju mrežu sačuvao u posljednje četiri utakmice, čime je na najbolji način odgovorio kritičarima. Među njima je bio i njegov bivši trener Jose Mourinho, koji je transfer u Porto proglasio smiješno skupim. 

 

eHzlx2DujPn

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti