David Luiz potpisuje za PSG
Foto: EPA

Brazilac na Parku prinčeva

David Luiz potpisuje za PSG

Midhat Šljivak

Brazilski defanzivac David Luiz, novi je igrač francuskog prvaka PSG-a, tvrdi Daily Mail.

Ovaj list tvrdi kako će Luiz u narednih 48 sati zvanično potpisati ugovor s PSG-om, a navodno će francuski prvak Chelseaju isplatiti nevjerovatnih 50 miliona funti za ovog fudbalera.

"David Luiz je na korak od prelaska u PSG. Dogovor će biti finaliziran u narednih 48 sati, a PSG će ga platiti blizu 50 miliona funti. Luiz će postati najskuplji defanzivac svijeta, te će srušiti prethodne rekorde koje je također postavio PSG, dovođenjem Marquinhosa i Thiaga Silve", piše Daily Mail.

Luiz je prethodno bio povezivan s prelascima u minhenski Bayern i Barcelonu, ali je očigledno pariški novac ponovo pobijedio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.