Dobre vijesti iz Hoffenheima: Bičakčić se vratio treninzima

Nakon povrede

Dobre vijesti iz Hoffenheima: Bičakčić se vratio treninzima

Dobre vijesti stižu iz Hoffenheima. Naime,  bosanskohercegovački reprezentativac Ermin Bičakčić vratio se treninzima nakon skoro dvije i pol sedmice odsustva.

Bičakčić se ozlijedio na utakmici s Wolfsburgom, a iako se u početku mislilo da se radi tek o uganuću, medicinski pregled pokazao je da je riječ o povredi tetive zbog koje je naš 24-godišnji defanzivac bio primoran propustiti tri prvenstvene utakmice. 

„Nisam imao problema. Cilj mi je bio da se što prije vratim u ekipu, jer ipak timski treninzi su nešto više od invidualnih“, izjavio je Bičakčić za Bild. 

Bičakčić bi već u subotu, kada će njegov klub igrati protiv Schalkea, mogao konkurisati za sastav.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.