Garcia: Barcelonu je nemoguće pobijediti

Trener Rome nakon debakla na Nou Campu

Garcia: Barcelonu je nemoguće pobijediti

Trener Rome Rudi Garcia je nakon utakmice na Nou Campu bio nezadovoljan rezultatom, ali se pomirio sa činjenicom da je Barcelona mnogo bolji tim.

Katalonski klub je slavio rezultatom 6:1, a prava je sreća što razlika nije bila i ubjedljivija u korist prvaka Španije.

"Barcelona je fenomenalna ekipa. Nama je bilo potrebno čudo, a čudo se nije desilo. U ovom trenutku je nemoguće igrati protiv njih jer ih niko ne može zaustaviti", rekao je Garcia, te dodao:

"Niko ne voli da gubi, ali treba biti iskren i reći da je Barcelona mnogo jači tim od nas. Da smo zabili prvi gol, a mogli smo, mogli smo biti izjednačeniji. Igračima nemam šta zamjeriti, ovdje je nemoguće pobijediti".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Roma uprkos visokom porazu i dalje ima stvari u svojim rukama, a o prolazu će odlučivati u susretu protiv BATE Borisova, gdje joj je potrebna bilo kakva pobjeda.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.