Giggs: Nudim pomoć svim timovima s ambicijom
Foto: EPA

Giggs u potrazi za trenerskim poslom

Giggs: Nudim pomoć svim timovima s ambicijom

S. Bošković

Ryan Giggs, legenda Manchester Uniteda, nudi pomoć engleskim prvoligašima. 

Nakon što je Leicester City otpustio Craiga  Shakespearea, a Everton Ronalda Koemana oglasio se i jedan od najboljih igrača koji su ikad igrali na Old Traffordu. 

Giggs, koji je bio asistent Louisu van Gaalu na Old Traffordu želi da počne trenersku karijeru, ali nikako da pronađe klub koji će mu dati priliku, sad nudi pomoć svima kojima je potrebna.

"Klubovi za koji sam zainteresiran su Leicester, koji je bio prvak, i Everton, tim koji ima fantastičnu historiju. Ipak, davno sam rekao da sam otvoren za saradnju s svim klubovima koji imaju iste ambicije kao ja. Želim da im pomognem i da poboljšam igrače tih klubova", rekao je Giggs, pa dodao: 

"Postoje timovi u Premier ligi koji bi bili dobri za mene, ali također ima klubova i u Championshipu i League One. Bitnija mi je filozofija kluba, nego ugled kluba". 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostaje nam za vidjeti da li će Leicester ili Everton pružiti priliku Giggsu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi