Harry Kane napustio reprezentaciju Engleske

Vratio se u London

Harry Kane napustio reprezentaciju Engleske

Endin Čaušević

Engleski mediji potvrdili su danas da je Harry Kane napustio reprezentaciju Engleske, te da se vratio u London.

Ova informacija uplašila je navijače Tottenhama koji su odmah pomislili da se Kane povrijedio, ali to nije bilo slučaj. Iz reprezentacije Engleske potvrdili su da Kane neće igrati prijateljski meč protiv Španije, te da se vratio u London.

Kane će se već sutra priključiti treninzima Tottenhama, kako bi se spremio za naredni meč protiv West Hama. Mediji na Otoku i dalje ne znaju zbog čega se Kane vratio u London.

Špekuliše se da je napadač Tottenhama zatražio od selektora da ne igra meč protiv Španije jer želi da se priprema za važne mečeve koji ga očekuju u dresu londonskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti