"Ibišević nam je učinio medvjeđu uslugu, odgovarat će za to"

Trener Stuttgarta kategoričan:

"Ibišević nam je učinio medvjeđu uslugu, odgovarat će za to"

Vedad Ibišević kraj jučašnje utakmice između Stuttgarta i Augsburga dočekao je u svlačionici. Švabama ove sezone ne ide u Bundesligi, posljednji u nizu udaraca zadao je jučer Augsburg, pa je junak iz Kaunasa izgubio živce i reagovao nesportski. 

Sve to nije promaklo arbitru utakmice koji je Ibiševiću prije vremena pokazao put prema svlačionici. Ibiševića će osim Nogometnog saveza Njemačke kazniti i Stuttgart.

„Morao je kontrolisati svoje postupke. Učinio nam je medvjeđu uslugu. Sigurno će biti kažnjen,“ prokomentarisao je trener Stuttgarta Thomas Schneider.

Tim Vedada Ibiševića trenutno je na 14. mjestu sa 19 bodova, samo dva više od ugroženog Nurberga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.