"Je Suis Pariz" na dresovima PSG-a

U čast žrtvama napada u Parizu

"Je Suis Pariz" na dresovima PSG-a

Endin Čaušević
Teme:

Fudbaleri PSG-a u naredne dvije utakmice na svojim dresovima umjesto glavne reklame nosit će natpis "Je Suis Paris" zbog solidarnosti prema žrtvama terorističkog napada u Parizu.

Pariški klub odlučio je da na poseban način oda počast žrtvama terorističkog napada koji se desio 13. novembra u Parizu. Fudbaleri će na svojim dresovima umjesto reklama u naredne dvije utakmice nositi natpis "Je Suis Pariz".

"To je u čast onih koji su nastradali u terorističkim napadim 13. novembra u Parizu. Predsjednik kluba želi da se zahvali sponzorima koji su ustupili svoj prostor na dresu u naredne dvije utakmice", saopštio je PSG.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG u srijedu gostuje u Švedskoj kod ekipe Malmea, dok će u subotu na domaćem terenu ugostiti ekipu Troyesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.