Jelavić: U Cityu me zovu "mali Džeko"

Novi napadač stigao na Etihad

Jelavić: U Cityu me zovu "mali Džeko"

Mladi napadač Mario Jelavić novi je fudbaler engleskog prvaka Manchester Citya, gdje je posljednjih dana boravio na probi.

Mario Jelavić je na sedmom nebu, vratio se s priprema Manchester Cityja na tri dana predaha u svoj Omiš, s porukom da će ga avionska karta čekati za povratak u Manchester već u srijedu.

"Na vratima sam raja, svjestan sam prilike i obaveza. Osjećam se izvanredno, ovo je ostvarenje moga sna. Dijelio sam svlačionicu s Tevezom, Aguerom, Džekom, Kompanyjem. I Zabaletom, taj Argentinac mi s posebno približio, uvijek mi prilazio i hrabrio me, zbijao šale. Tako da sam se vrlo brzo opustio. Zovu me “hey, little Džeko”, već sam se i navikao", kazao je Jelavić za Slobodnu Dalmaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.