Manchester United odustaje od Perišića?

Neće povisiti ponudu

Manchester United odustaje od Perišića?

Čelnici Manchester Uniteda navnodno su odustali od hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

Perišić se od kraja sezone povezuje sa prelaskom u ekipu sa Old Trafforda, ali problem sve vrijeme predstavlja Inter koji želi ogroman novac za svog fudbalera.

Naime, Manchester United nudi 30 miliona eura, ali Inter ne želi pustiti Perišića za te pare već zahtijevaju čak 20 miliona eura više što United navodno neće ponuditi. Podsjetimo, Inter mora 'inkasirati' 30 miliona eura do kraja ovog mjeseca kako bi ispoštovali finansijski Fair play i kako bi mogli angažovati skupa pojačanja u prelaznom roku.

Da li će to biti razlog da na kraju ipak pristanu na ponudu Manchester Uniteda, ostaje nam da vidimo. Podsjetimo, Perišić je u prošloj sezoni odigrao 36 mečeva u Seriji A te je postigao 11 golova uz isto toliko asistencija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi