Mancini: Sušić je kvalitetan igrač, pred njim je budućnost

Trener Intera

Mancini: Sušić je kvalitetan igrač, pred njim je budućnost

Juventus će sutra na domaćem terenu ugostiti milanski Inter, a ovaj meč ujedno će biti i derbi 17. kola italijanske Serije A.

Uoči susreta prisutnim novinarima obratio se trener 'Nerrazurra' Roberto Mancini, koji se tokom razgovora dotakao i bh. reprezentativca Tina Sven Sušića.

"Očekuje nas veoma težak meč, jer Juventus je već nekoliko godina mnogo jak tim. Ipak, ne smijemo zanemariti da smo i mi posjedujemo kvalitetu i u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Tako će biti i sutra protiv Juventusa", kazao je Mancini.

Da je transfer Sušića u Inter pred realizacijom, može se zaključiti i na osnovu Mancinijeve izjave.

"Sušić je jako mlad igrač sa veoma dobrim kvalitetama. Pred njim je velika budućnost", naglasio je Mancini.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.