Milan u Edinu Džeki vidi zamjenu za Ibrahimovića?

Nakon što je Ibra produžio sa PSG-om

Milan u Edinu Džeki vidi zamjenu za Ibrahimovića?

Fudbalski reprezentativac Švedske i jedan od najboljih napadača na svijetu, Zlatan Ibrahimović, u srijedu je prema pisanju francuskog lista L'Equipe produžio ugovor s PSG-om na još jednu godinu.

Šveđanin je bio jedan od planova rukovodstva kluba sa San Sira u stvaranju projekta "novog Milana", ali očito Zlatan nije znao reći ne svom sadašnjem poslodavcu.

Kao moguća zamjena za popularnog Ibru italijanski mediji spominju kapitena fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edina Džeku. Napadač Manchester Cityja je i ranije tokom svoje karijere u više navrata povezivan s italijanskim velikom koji je posrnuo u posljednje vrijeme, a još od ranije je poznato kako je popularni Dijamant veliki navijač Rossonera.

I prije velikog transfera u Manchester City 2011. godine Edina su mnogi mediji povezivali s mogućim prelaskom u italijanski grad mode, ali je ponuda Građana bila najozbiljnija i najkonkretnija.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.