"Mourinho je osvojio sve, ali nije mađioničar"

Dick Advocaat tvrdi

"Mourinho je osvojio sve, ali nije mađioničar"

Edmir Škorić

Trener Fenerbahčea Dick Advocaat smatra da Jose Mourinho nije mađioničar.

Fener sutra dočekuje United u meču četvrtog kola Evropske lige, a uoči utakmice je Advocaat dao komentar.

"Ovaj čovjek dokazao se u svim zemljama s nagradama koje je osvojio i to je stvarno nevjerovatno, ali nije mađioničar. Postoji toliko dobrih igrača, ali teško je pronaći pravu postavu. Jesu to Martia, Rashford ili Rooney?", pita se Advocaat, pa nastavlja:

"No, pitanje je vremena kada će zaigrati. Siguran sam da će United početi da igra dobro. Ibrahimović će početi zabijati, ipak je to čovjek koji zna kako dati  gol. Prošle subote su protiv Burnleyja imali mnogo šansi i nevjerovatno je da nisu dali gol. Nema razloga da budu zabrinuti".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

United je protiv Fenera na Old Traffordu slavio s 4:1, a sada će Turci pokušati da se revanširaju u Istanbulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti