Negredo sa penala Valenciju vratio na četvrto mjesto

Primera Division, 23. kolo

Negredo sa penala Valenciju vratio na četvrto mjesto

Fudbaleri Valencije stigli su do svoje 14. ovosezonske pobjede nakon što su u 23. kolu španske Primere sa minimalnih 1:0 savladali Getafe.

Prvo poluvrijeme proteklo je bez velikih prilika na obje strane. Iako je lopta uglavnom bila u posjedu domaćih fudbalera, oni nisu uspijevali materijalizovati tu činjenicu te na pravi način ugroziti gol gostiju. 

Prva, iole ozbiljnija, prilika viđena je u 55. minuti utakmice, a iz peterca Negredo pogađa stativu. Pet minuta kasnije Enzo Perez je imao novu priluku za Valenciju, ali je lopta otišla visoko preko gola Getafea.

Pobjednika ovoga meča odlučio je gol Alvara Negreda u 71. minuti, a napadač Šišmiša svom klubu pobjedu je donio sigurnim udarcem sa bijele tačke. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Primera Division, 23. kolo:
Valencia - Getafe 1:0 (Negredo 71. pen)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti