Pjanić: Drago mi je zbog postignutog gola

Bh. reprezentativac u razgovoru za naš portal

Pjanić: Drago mi je zbog postignutog gola

Veznjak Rome i bh. reprezentacije, Miralem Pjanić, danas je svojim golom spasio rimsku Vučicu i osigurao joj vrijedan bod.

Podsjetimo, Rimljani su na Olimpicu ugostili Bolognu, a susret je okončan rezultatom 1:1. Gosti su prvi došli u vodstvo preko Marca Di Vaija, ali Miralem Pjanić je u 62. minuti pogodio iz slobodnjaka za konačnih 1:1.

Bh. reprezentativac je u razgovoru za naš portal objasnio razlog izlaska iz igre pred kraj susreta, te je istakao kako je sretan postignutim pogotkom, ali ne i igrom svoje ekipe.

"Morao sam napustiti igru prije kraja utakmice jer sam dobio jedan neugodan udarac u mišić. Na svu sreću nije ništa ozbiljno. Međutim, nisam siguran da li ću igrati u srijedu. Dozvolu za to moraće mi dati doktori. Ipak, nadam se da će sve biti u redu. Što se utakmice tiče, drago mi je što sam dao gol, ali bih sretniji bio da smo pobijedili", rekao je Pjanić za SportSport.ba.

Roma će već za tri dana gostovati Cagliariju u okviru 21. kola italijanske Serije A.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije