Pjanić: Navijači zaslužuju da uživaju u našim pobjedama
Foto: EPA

Donio Romi bodove u Parmi

Pjanić: Navijači zaslužuju da uživaju u našim pobjedama

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić je još jednom dokazao sav svoj potencijal. Pogodio je u 88. minuti iz slobodnog udarca za tri boda Rome u Parmi.

Pjanić je oduševio svojim nastupom u Parmi, a onda je, kada Roma nikako nije uspijevala zabiti gol za novo vodstvo, u samom finišu utakmice, izveo slobodni udarac i - pogodio.

"Pokušali smo igrati s dosta dodira i namjeravali smo stvarati šanse na taj način. Međutim, nije bilo lako jer se Parma jako dobro branila večeras. Srećom, uspjeli smo osvojiti sva tri boda, zasluženo po  mom mišljenju”, rekao je Pjanić, dodavši:

"Kada je sviran prekršaj, pitao sam Manolasa kakav je Holebas u slobodnjacima, no na kraju sam odlučio da ga sam izvedem".

"Liga je mnogo teža nego prošle sezone. Tim igra jako dobro, a Adem Ljajić je večeras pokazao koliko nam je bitan. Svi smo sretni zbog njegovog gola. Imali smo pravi pristup večeras i naši navijači zaslužuju da uživaju u našim pobjedama”, dodao je Mire.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti